Permanente Make-up Behandelingen

Wat is Permanente Make-up?

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De laag onder de opperhuid heet de lederhuid. Boven in deze huidlaag wordt de PMU gepigmenteerd. In deze huidlaag komt de kleur het mooiste naar voren. De kleuren die wij gebruiken zijn transparant, waardoor het een natuurlijke uitstraling geeft. Anders dan Tattoo pigmenten die niet transparant zijn en een plaatjes effect creëren.

Tatoeages worden nog een laag dieper gezet. De kleurenstoffen worden hier ingekapseld en zal altijd in die laag verblijven. PMU vervaagt na 2 tot 6 jaar, doordat deze in de lederhuid wordt gezet. Hier vind huidvernieuwing plaats, afvoer van pigmentdeeltjes door middel van bloedvaten en lymfevaten. Ook invloeden van buiten af zorgen voor afbraak van pigment zoals Uv-straling, peeling en fruitzuren. PMU kan niet zo diep als een tatoeage worden gezet. Dit zal te grijs worden en de kleur niet ten goede doen. Onze gelaatstrekken veranderen, het pigment in ons haar ogen en mond wordt lichter. Daarom is het zo belangrijk dat je dit na verloop van tijd kan aanpassen in de PMU. PMU heeft die mogelijkheid een tatoeage niet.

PMU is voor iedereen geschikt, voor dames en heren, voor jong en oud.

Het blijft altijd goed zitten bijvoorbeeld na het sporten, zwemmen of douchen.

Het bespaart een hoop tijd ochtends, vooral met kinderen.

Als u bril dragend bent of het niet goed ziet is het een fijne uitkomst.

Hairstrokes Machine:

Dit is een techniek waarbij er met een hele fijne naald haartjes worden gepigmenteerd. De haartjes en huid creeeren samen een bepaalde diepte waardoor het er levendig en natuurlijk uitkomt te zien.

Hairstroke Microblading

Hierbij wordt er met door middel van 19 naaldjes die samen een mesje vormen, haartjes in de huid gepigmenteerd. Dit gebeurt handmatig zonder machine. Het resultaat is nog iets fijner dan dat er met de machine kan worden verkregen.

Schaduw

Een schaduw wenkbrauw geeft een zacht poederig effect. De wenkbrauw oogt vol en natuurlijk.

De kleur wordt langzaam opgebouwd dit geeft het poederige effect.

Eyeliner:

Met een eyeliner kan een potlood, liquid liner of schaduw effect worden creëerd.

Infra lash:

Een infra lash is alleen een lijntje tussen de wimper haren. Dit geeft een mascara effect. Het doet de wimper rand voller lijken. Geschikt voor mensen met weinig of hele lichtje haartjes.

Liplijn, Full lips of Schaduw:

De lippen worden gedaan om ze te accentueren, gelijker maken en een andere kleur te geven.

De natuurlijke liplijn wordt hierbij gevolgd. Het is niet altijd mogelijk om ze voller te doen lijken, vanwege de natuurlijke liplijn in combinatie met licht weerkaatsing op de huid is dit niet bij iedereen mogelijk. Er is keuze uit mooie natuurlijke rood, roze bruin en oranje pigmenten.